Sommaravslutning v.20 2019 stora ridhuset

05 MAJ 2019 21:38
I år kommer vi att ha en lagtävling som avslutning på terminen, där din ridgrupp utgör ett lag. Alla grupper i stora ridhuset deltar i tävlingen. Som ridande ska du skicka in info enl. nedan senast torsdagen 9/5, påminn gärna dina lagkamrater.
  • Skapad: 05 MAJ 2019 21:38

Alla grupper i stora ridhuset deltar i tävlingen och tävlar mot varandra, varje person kommer att bedömas utifrån sin egen utbildningsnivå.

Under veckan kommer det finnas flertalet tävlingsgrenar som laget får ställa upp i, det kommer att finnas både avsuttna och uppsuttna deltävlingar. Varje person får delta i en uppsutten och i alla avsuttna deltävlingar.

Uppsuttna deltävlingar (man kan välja en av dessa)

1. Dressyrprogram: Om man väljer att rida ett dressyrprogram så kan du välja mellan att rida Lätt D:1 2011 (skritt och trav) eller lätt C:1 2015 (alla gångarter). Du får bara starta på den nivån som är under din lektionstid=galopperar du inte mycket på lektion så rider du lätt D, fråga din ridlärare om du är osäker på vilket program som passar dig. När du rider programmet så bedöms ritten med siffror och den slutliga procenten räknas in i laget.

2. Hoppbana: Om du väljer att rida en hoppbana så kan du välja att rida 20 cm, 40 cm eller 60 cm. Du får bara starta på den nivån som är under lektionstid= du får max hoppa den höjd som du brukar under din lektion. Fråga din ridlärare om du är osäker på vilken höjd som passar dig. Hoppningen kommer att vara en stilhoppning så ritten kommer att bedömas med siffror och den slutliga procenten räknas in i laget.

• Namn och ordinarie ridtid
• Önskad dag/dagar för uppsutten aktivitet
• Vilket dressyrprogram eller hinderhöjd

Skicka informationen så snart som möjligt men senast torsdagen 9/5, påminn gärna dina lagkamrater.
Information om de avsuttna deltävlingarna finns tillgängligt i stallet på fredag tillsammans med startlista.

Lycka till!