Vintertider

29 NOV 2018 21:12
Kyla och vinter ger inte bara julstämning utan även hala vägar. Se till att du åker i god tid till din ridning så att du hinner sköta hästen ordentligt. Kör säkert och glöm inte reflexen!
  • Skapad: 29 NOV 2018 21:12

Ta mobilnummret till några i din ridgrupp så dom kan hjälpa dig att börja med hästen om du hamnar i bilkö.

Tänk på att du ska vara på plats och göra iordning hästen minst 20 minuter innan din lektionstid börjar. Är hästen inte klar eller slarvigt skött till lektionen, kan du tyvärr inte delta. Detta på grund av att våra hästar ska hålla sig friska och glada.

Ses i stallet!