Är du intresserad av att engagera dig i klubben?

08 JAN 2019 19:05
Tycker du att det låter intressant med styrelsearbete eller känner du någon som du tror skulle vara lämplig som representant i styrelsen? Vi söker 2 suppleanter och representanter till valberedningen.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2019 19:05

Jobbet i en styrelse är roligt, utmanande och intressant uppdrag. Som styrelseledamot får du använda ditt engagemang för verksamheten till nytta både för dig själv och för samtliga medlemmar.

Om du är intresserad, kontakta i så fall Valberedningen alt. styrelsen direkt eller skicka ett mail till This is a mailto link alt. This is a mailto link.

Här hittar du kontaktuppgifterna till styrelsen.

Valberedningen genom Jessica Cedervall (0723-836075)