Försäljning igång!

05 FEB 2019 21:07
Nu är det dags att beställa toalett-/hushållpapper & tvättmedel igen. En nyhet är att vi nu även säljer disktabletter. När du köper dessa produkter stödjer du klubben direkt.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2019 21:07

Pappersbalarna kostar 210kr/st (en liten justering har gjorts på priset då leverantören höjt priset in till klubben).

Ett paket med tvättmedel kostar 250kr/st och disktabletterna kostar 170kr/pkt.

Beställer gör du på listor som sitter uppe i stallet eller så skickar du din beställning med typ, antal, namn, mail och telefonnr. till This is a mailto link

Du betalar med Swish när du hämtar ut det du beställt. Meddela om du inte har Swish så kommer vi att fakturera dig. Swish använder vi för att minska kontanthanteringen.

Sista dag för beställning är den 23 februari.