Växjö Ridklubbs framtid

2018-02-12 09:18
Som ni kanske vet och har sett så är vår anläggning i mycket dåligt skick. Det pågår ett stort arbete som ska presenteras den 21/2 för Kultur- och fritidsnämnden. Du som vill bidra och påverka klubbens framtid är hjärtligt välkommen att hjälpa till!
  • Uppdaterad: 2018-02-12 09:18

Under ett par år har det tagits fram status på anläggningen och ett förslag på om- och tillbyggnad har gjorts vilket Växjö kommun varit med och finansierat.

Den 21 februari ska vi presentera ett koncept för ridskolans framtid för Kultur- och fritidsnämnden, Växjö kommun. Konceptet måste leva upp till vår vision och värdegrund och omfatta ritningar, logistik, arbetsmiljö både för hästar och människor, kostnadskalkyler, driftskalkyler och samarbetsparters.

Vi söker dig som vill vara med och bidra och därmed påverka vår förening och ridskolans framtid. Vi behöver både hjälp och kunskap i det pågående arbetet men vi söker även nya engagerade medlemmar till styrelsen.

Vill du hjälpa till i projektet maila till: This is a mailto link

Vill du bli medlem i styrelsen maila till: This is a mailto link

Cornelia Thor