Nyheter från DF

24-27 oktober kommer Draghunds-VM i barmark till Småland och Nybro.

Fredagen 15 november till lördagen 16 november bjuder Smålandsidrotten in till en mötesplats för specialdistriktsförbund i Småland. Anmäl dig redan idag!

Måndagen den 30 mars 2020 håller vi distriktsidrottsmöte i Växjö.

Huvudbudskapet med arrangemanget Idrottens dag är att ”fler ska känna sig välkomna till våra idrottsföreningar och fler ska idrotta hela livet.” Det var just det som levererades i Växjö i lördags!

Nu är det dags att nominera Årets idrottskommun i Småland, perioden som avses är 2019-01-01 till och med 2019-12-31.

75 idrottare får RF:s och Svenska Spels elitidrottsstipendium 2019–2020. Av dessa är sex smålänningar.

Regnbågsveckan i Tranås pågår 14-19 oktober. Smålandsidrotten bjuder in idrottsälskare att gå med idrotten i Prideparaden.

Idrottens dag i Växjö

(2019-09-17 07:00)
Idrottens dag är ett nationellt koncept som arrangeras på 25 platser i 18 av RF:s distrikt, utspridda från norr till söder. Oavsett var du bor ska det finnas ett evenemang åtminstone inom rimligt reseavstånd.

Nu har Skatteverket två aktuella webbseminarier för idrottsföreningar. Anmäl dig redan idag för att säkra en plats!

Nu finns webbkursen ”Introduktionsutbildning för föreningsledare” som ska ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och inspirera dig i ditt viktiga uppdrag.

Visste ni att vi erbjuder cirka 200 kurser och föreläsningar per år! Våra kurser vänder sig till dig som är engagerad inom idrotten, både på föreningsnivå och förbundsnivå; styrelse, tränare, ledare, aktiva, föräldrar, volontärer och anställda etc.

17 duktiga unga ledare från Småland fick ta emot ledarstipendier från Folksam i helgen.

Idrottsforum är mötesplatsen för idrottsföreningar och lokala politiker i Jönköpings kommun. Syftet är en dialog kring den lokala idrotten. Vi ses väl den 22 oktober?

En trygg idrott är en idrott fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar.

Ansök om LOK-stöd för vårens aktiviteter (aktiviteter bedrivna 1 januari - 30 juni 2019). Ansökan ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 augusti klockan 23:59.

12

E-post: stallet@vaxjoridklubb.se