Stallfritids - Växjö RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Stallfritids

För tillfället kan vi tyvärr inte erbjuda stallfritids.

Så här funkar stallfritids:

• Stallfritids är helt gratis!
  • En del veckor kommer att ha ett eget tema, främst med hästar i fokus men även andra teman, t.ex. julpyssel kan bli aktuellt. En liten stund varje dag kommer då vara avsatt till just temat. Övriga aktiviteter kommer att variera, t.ex. häst- och stallskötsel, lek och spel, rita och måla m.m. Barnen får gärna vara med och bestämma mycket själva!
  • För att ditt barn ska få delta krävs anmälan via mail This is a mailto link senast kl.12 samma dag. Ange gärna ungefär när ditt barn kommer och går.
  • Vet du om att ditt barn vill vara med en speciell dag varje vecka, hela eller delar av terminen kan man boka en permanent plats. Detta anmäler du till mailadressen ovan.
  • Maximalt antal barn per dag är ca 10st, först till kvarn gäller…

/Frida - fritidsledare

Uppdaterad: 28 MAR 2017 16:48