Tävling

Söndagen den 27 maj är det dags för WE-tävling på Växjö Ridklubb! Det är en rolig tävlingsgren för publiken att kolla på. Det blir många olika ekipage under dagen, från Lätt D som rids i skritt och trav till Lätt A där allt rids i galopp. Första starten går vid kl. 9:00 och tävlingen håller på till ca kl. 15:00. Cafeterian kommer vara öppen hela dagen. Där säljer vi både lättare lunch och gott fika till bra priser. Varmt välkomna!

Söndagen den 10 juni anordnar vi lokal/regional dressyrtävling för ponny. Vi behöver fler funktionärer till tävlingen så om du känner att du kan och vill hjälpa till med något kan du höra av dig till Ulrika på This is a mailto link alternativt hålla utkik efter lapp i stallet som kommer komma upp inom kort. Uppgifter under dagen är bland annat att stå vid framridningen, släppa in och ut ekipage till tävlingsbanan, skriva domarprotokoll och vara springare. Det finns uppgifter som passar alla åldrar och oavsett om du är hästvan eller inte. Välkommen!

Uppdaterad: 26 MAJ 2018 22:35

Cornelia Thor