Tävlingskommittén

Tävlingskommittén arbetar ideellt med att planera, ansöka om och arrangera dressyr- och hopptävlingar. För att sedan kunna genomföra tävlingarna behövs det fler medlemmar i VRK som hjälper till som funktionärer på själva tävlingsdagen. Exempel på funktionärsposter är banarbete, skriva protokoll i domartornet, servera fika och sitta i sekretariatet. Kontakta någon av oss i tävlingskommittén eller håll utkik efter anslag i stallet om just du vill hjälpa till!

Just nu söker vi personer till tävlingskommittén. Vi behöver förstärka gänget som främst arbetar med dressyrtävlingarna. Vi söker också efter folk som kan tänka sig att ta tag i arbetet på hoppsidan som för närvarande ligger helt nere. Är du intresserad skicka ett mail till Frida Jönsson

Följande personer ansvarar för dressyrtävlingar:
Marika Martinelle

Följande personer ansvarar för sekretariatet:
Frida Jönsson
Ulrika Sandberg