Tävlingskommittén - Växjö RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Tävlingskommittén

Tävlingskommittén arbetar ideellt med att planera, ansöka om och arrangera dressyr- och hopptävlingar. För att sedan kunna genomföra tävlingarna behövs det fler medlemmar i VRK som hjälper till som funktionärer på själva tävlingsdagen. Exempel på funktionärsposter är banarbete, skriva protokoll i domartornet, servera fika och sitta i sekretariatet. Kontakta någon av oss i tävlingskommittén eller håll utkik efter anslag i stallet om just du vill hjälpa till!

Växjö ridklubb behöver nya krafter för vår tävlingssektion. Vi har under en period anordnat en till två dressyrtävlingar per år, men nu finns det önskemål att utöka detta. Därför behöver vi nya friska krafter som vill bygga vidare på det vi har idag och även utveckla verksamheten vidare. Vi önskar att du som söker kan eller vill lära dig tävlingsprogrammet Equipe och att du är strukturerad och noggrann. På tävlingsdagen kan det även vara bra att vara stresstålig då det emellanåt kan bli flera saker som ska hanteras samtidigt. Tycker du detta låter intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Jenny för ytterligare information.

Jenny Eriksson 0704-15 56 75This is a mailto link

Uppdaterad: 11 AUG 2018 13:15