Barnkalas

Är du intresserad av att fira din födelsedag i stallet? Då får du inte missa Däckarklubbens populära och omtyckta barnkalas!

Fika i stallets klubbstuga Shoppen

Vi i Däckarklubben anordnar barnkalas för dig och dina kompisar, innehållande en rid- och teorilektion, lekar, fika och godispåsar! Vi tar emot upp till 12 barn och kalaset kostar 130 kr per barn. Vi anordnar endast barnkalas på söndagar med start klockan kl.14:00 och kalaset håller på ca 2-2,5 timmar beroende på antal barn.

För att ta reda på mer eller boka datum, ring ansvarige Ella Bäckstrand på
076-404 34 20. Lämna ett meddelande om ni inte får svar direkt. Glöm inte att ju tidigare ni hör av er, desto större chans är att ni kan ha kalas på önskat datum!

Förutom ridlektion har vi både lekar och teori under kalaset!

Uppdaterad: 21 MAR 2018 20:19 Skribent: DK/Webadm.