Årets ungdomssektion i Sverige 2007

Däckarklubben blev utsedd till årets ungdomssektion i Sverige 2007, en utmärkelse som vi alla är jättestolta och glada över!

"...ett mycket föredömligt arbete."

Motiveringen från Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion löd: "Växjö Ridklubbs ungdomssektion arbetar aktivt för att stämningen i stallet ska vara på topp och för att alla ska känna sig välkomna till ridklubben. Deras projekt med att utbilda kamratstödjare i samarbete med organisationen Friends, är ett mycket föredömligt arbete. De har tagit sin roll som ungdomssektion på största allvar och vi hoppas att många tar efter dem i sitt arbete"

Globen

Priset för Årets ungdomssektion 2007 var ett stipendium på 10 000 kr och det delades ut i Globen den 1 december under Stockholm International Horse Show.

Åtta stolta och glada styrelseledamöter tar emot pris inför 10 000 åskådare
i publiken!

Uppmärksamhet i media

Efter utmärkelsen har man kunnat läsa om Däckarklubben lite här och var i olika tidningar och vi har även hörts i den lokala radion. Här är lite länkar från olika artiklar på nätet:

Tidningen Ridsport

Svenska Ridsportförbundet