Fotografier och filmer

Med dagens teknik kan vi göra mycket och dela med oss till många med hjälp av internet. På Växjö Ridklubb gäller följande vid publicering av fotografier och filmer tagna på ridekipage från lektioner, träning etc:
Fotografier och filmer publiceras bara på vår hemsida efter medgivande av den eller de personer som är med på bilden.

Tar du fotografi eller filmar, från klubbens lektioner eller träningar, för att lägga ut dem på din hemsida rekommenderar Växjö Ridklubbs styrelse att du först ber om personernas medgivande.

Uppdaterad: 12 FEB 2008 20:29 Skribent: Erika Borginger