Avlastning och parkering

Avlastning/Parkering vid träning på Växjö Ridklubb

Avlastning/Lastning får göras inne på stallplanen men sedan ska bil/transport/lastbil parkeras på parkeringen på andra sidan Araby Sjöväg (mitt emot ridskolan). Detta görs för ökad säkerhet för både människor och hästar som passerar och vistas på stallplanen.

Vi har ridskoleverksamhet igång parallellt med träning och våra elever ska kunna passera tryggt med sin ponny mellan ponnystall och ridhus/stall ute på gården.

Passagen mellan stall och stora ridhuset ska vara fritt från väntande hästar/ryttare, insläpp/utsläpp numera sker från baksidan.

Uppdaterad: 07 OKT 2009 22:42
Skribent: Erica Borginger