GLAD MIDSOMMAR

24 JUN 2021 18:55
TACK alla VRK:are för denna vårtermin som fick en kall inledning men en oerhört varm avslutning!
  • Skapad: 24 JUN 2021 18:55

Alla har varit fantastiskt duktiga på att visa hänsyn och respekt för den pågående pandemin och vi är så tacksamma för era insatser och er omtanke om alla runt omkring er.

Nu tar ridskolan sommarlov och hästarna får så småningom en välförtjänt semester, v. 27-30 har de lata dagar på fälten.
Men ingen sommar utan våra sommarkurser! V. 26, 31 och 32 har vi fullt av roliga sommarkurser där vi kan frossa i träning, utveckling och glada skratt i stallgångarna....så kom ihåg att anmäla dig!

Till hösten hoppas vi kunna ha normal verksamhet igen - mer information kommer när det närmar sig så håll utkik på vår hemsida, sociala medier och i er e-post. Vet du med dig att du ändrat e-postuppgifterna så hör av dig till din ridlärare så att all information som skickas från ridskolan kommer rätt.

Vi önskar er alla en riktigt riktigt skön sommar och ser fram emot en rolig höst tillsammans med er!

Personal, Däckarklubben och styrelsen vid Växjö Ridklubb

Skribent: Webadmim

Vill du komma i kontakt med personalen eller styrelsen skicka e-post:

E-post: stallet@vaxjoridklub...