INSTÄLLDA LEKTIONER

07 JAN 2021 18:03
  • Skapad: 07 JAN 2021 18:03

Hejsan!

Som ni alla vet/har sett, så håller vi på för fullt att byta ena gavelväggen i lilla ridhuset. Tyvärr tar detta lite längre tid än förväntat, men det sägs nu att det ska vara klart sista januari.

Då vintern har kommit med allt vad det innebär, kyla och snö, kan det innebära att det vissa dagar inte går att ha lektioner i paddocken. Det betyder att vi med kort varsel kan behöva ställa in/flytta lektionerna, detta kan i vissa fall drabba både ponny- och hästlektionerna.

Vi ber er att hålla en extra koll på Facebook samt hemsidan ifall din eller ditt barns lektion blir inställd på grund av väder.  Vi försöker i största mån även att maila berörda grupper.

Vi hoppas på er förståelse,

mvh personalen
Ponnylektionerna idag, torsdag, är inställda. Lektionen kan ridas igen under hela vårterminen.

Epost: Adressen Gömd