Personalförändringar vid VRK

18 MAJ 2021 20:13
Den 1 juni tillträder Sofia Sandberg som ny ridskolechef för VRK. Anita Moen kommer att fortsätta som ridlärare hos oss.
  • Skapad: 18 MAJ 2021 20:13

Bakgrunden till denna förändring är Anitas önskan att byta tjänst efter att ha axlat chefsrollen i 14 år. Styrelsen har valt att inte göra en extern rekrytering av ridskolechefsrollen utan vill ge Sofia möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med vår verksamhet.
Vi ser detta som den bästa lösningen.

Sofia hälsar "Jag är mycket glad över att ha fått möjligheten och förtroendet att bli ridskolechef på Växjö Ridklubb. Det är en spännande utmaning som väntar mig och jag ser fram emot att fortsätta utveckla den fina verksamhet som vi har tillsammans, med mina kollegor och med alla er medlemmar!"

Skribent: Maria Thor

Vill du komma i kontakt med personalen eller styrelsen skicka e-post:

E-post: stallet@vaxjoridklub...