Ridskolestart!

15 AUG 2021 22:17
Äntligen…! På måndag 16/8 kör ridskolan igång igen! Sofia och Anita hälsar alla, både nya och ”gamla” elever, VÄLKOMNA till en spännande och kul hösttermin!
  • Skapad: 15 AUG 2021 22:17

Vi vill påminna om att fortsätta tänka på att hålla avstånd, tvätta händerna noga, stanna hemma vid förkylningssymtom och visa hänsyn på samma enastående sätt som ni alla gjort det gångna året♥️

Vi startar upp med full verksamhet och hoppas kunna hålla det hela hösten🙏🏻vi vädjar till alla medlemmar och besökande att fortsatt följa alla råd och rekommendationer enligt den förlängda Covid-19 lagen.

Nu laddar vi inför en härlig hästhöst - tillsammans utvecklas vi och skapar nya minnen🐴🤗

Skribent: Webadmin

Vill du komma i kontakt med personalen skicka e-post:

E-post: stallet@vaxjoridklub...