Sista dag för beställning!

13 APR 2020 13:50
Ni har väl inte missat att beställa papper, tvättmedel och disktabletter?! Lugn, det går bra att beställa idag 13/4 med (sista dagen). 😊 Passa på att fyll på förrådet och stötta klubben genom att beställa via mail This is a mailto link
  • Uppdaterad: 13 APR 2020 14:24

Pappersbalarna kostar 220kr/st, ett paket med tvättmedel kostar 250kr och disktabletterna kostar 170kr/fp.

Beställer gör du genom att skicka din beställning med typ, antal, namn, mail och telefonnr. till This is a mailto link

Du betalar med Swish när du hämtar ut det du beställt. Swish använder vi för att minska kontanthanteringen.