Till alla medlemmar i Växjö ridklubb

25 FEB 2020 13:38
Vår förening står inför ett årsmöte lördagen den 29/2. Läget gällande tillsättning av en ny styrelse är akut då vi för tillfället saknar flera poster som ex. kassör.
  • Skapad: 25 FEB 2020 13:38

Läget gällande tillsättning av en ny styrelse är akut då vi för tillfället saknar kassör. Kassörsposten är inte så tidskrävande då en redovisningsbyrå sköter all bokföring och årsredovisningen. Lönehanteringen sköts på ideell basis och faktureringen av personalen. Kassörsuppdraget är därför mer av övergripande karaktär och kräver inte detaljkunskaper i ekonomi. Om vi inte lyckas finna en ny kassör så kommer vi inte att kunna bilda en ny styrelse på lördag. Följden av det här blir att vi inte driva föreningen vidare utan en avveckling av verksamheten kommer att påbörjas.

Utöver kassörsposten behöver även följande poster fyllas:

• ett par ordinarie ledamöter
  • ett par suppleanter
  • ett par ledamöter till valberedningen
  • ett par revisorer och en eller ett par revisorssuppleanter

Vi hoppas nu på krafttag och att vi alla kan hjälpas åt att komma med förslag på en kassör och gärna fler förslag till de poster som behöver fyllas. Vi vill ju alla ha vår fina anrika klubb kvar!!!

Hör av er via mail till This is a mailto link snarast då det är bråttom.

Tack för hjälpen!!!

Valberedningen