Växjö Ridklubb mot framtiden

20 OKT 2019 16:43
Vår ridklubb är för många en viktig del i vardagen - för liten som stor och förhoppningsvis genom hela livet. Ta chansen och gå med i valberedningen, styrelsen eller någon/några arbetsgrupper.
  • Uppdaterad: 20 OKT 2019 16:43

Vår ridklubb är för många en viktig del i vardagen - för liten som stor och förhoppningsvis genom hela livet. Värmen och omtanken om vår förening är stor vilket gör att många tankar och idéer finns om hur vår förening ska utvecklas och drivas framöver vilket är mycket positivt. Ta chansen och gå med i styrelsen eller någon/några arbetsgrupper där ni har möjlighet att driva och utveckla de frågor och områden ni brinner för! Vi är en ideell förening där en stor del av arbetet sker just på ideell basis där alla vi medlemmar har en viktig plats och uppgift att fylla.

Kontakta valberedningen, Jessica Vidarsson, för ert deltagande antingen
på 070 650 96 08 alternativt på This is a mailto link