Viktig info. till alla som vistas på Växjö Ridklubb

13 MAR 2020 16:44
Svenska Ridsportförbundet bevakar utvecklingen av coronaviruset och följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det är av största vikt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen.
  • Skapad: 13 MAR 2020 16:44

Råd till ridskolor

När det gäller verksamheten på ridskolor kan den fortsätta som vanligt med uppmärksamhet på Folkhälsomyndighetens uppmaningar och råd. Handsprit, eller tvål och varmt vatten för handtvätt, bör finnas tillgängligt för ridskolans personal och elever.

Mer information angående coronaviruset från Svenska Ridsportförbundet hittar du här.