VRK - Så bra vi är!! ❤️

28 FEB 2020 08:44
Här kommer en kort sammanfattning över hur läget ser ut inför årsmötet imorgon 29/2.
  • Skapad: 28 FEB 2020 08:44

Inlägget vi skickade ut tidigare i veckan angående läget i styrelsen har gett resultat. Det är många som hört av sig och vill hjälpa till. Med stor glädje kan vi meddela att alla poster i styrelsen är fyllda, tusen tack till alla medlemmar ni är guld värda.

Det som fortfarande saknas är:
Revisorer och valberedning. Vet ni någon eller känner att detta är något för er så kontakta valberedningen via mail.

Vi har även fått gensvar från medlemmar som kan tänka sig att ställa upp i andra sammanhang i klubben. Vi kommer att skapa grupper med olika inriktningar, där arbete kommer att ske som utvecklar och stärker vår fina förening framåt. Hör av er om ni känner att ni vill vara med alla är välkomna ju fler vi är desto lättare och roligare blir det. Vi är ridklubben med stort ❤️.

Återigen ett stort tack till alla som vill hjälpa till att föra vår fina förening vidare. Tillsammans är vi starka!!!

Frågor funderingar skicka bara till This is a mailto link