Privatstall

Växjö Ridklubb hyr ut 11 st boxar.

I hyran ingår vissa fodringar och utsläpp. Det är kallhyra och ett antal söndagar per år har man stalljour. På anläggningen finns en paddock och två ridhus, ett mindre och ett större.

Det kostar 200 kr att ställa sig i boxkö. För att stå i kö och få en stallplats krävs hästvana, är man minderårig måste även föräldrarna vara hästvana.

Är du intresserad av att hyra box på Växjö Ridklubb kontakta Anita Moen, via This is a mailto link.

Uppdaterad: 25 NOV 2019 17:54 Skribent: Webadm.

Behöver du avboka din ridlektion eller boka igenridning? Skicka e-post till This is a mailto link

Vill du börja rida hos oss? Ring vår ridskolechef Sofia Sandberg på tel 0470-204 01 eller maila på adress nedan.

Vill du komma i kontakt med personalen skicka e-post:
Evelina Hagehed

Araby Gård 1