Lediga jobb

Ridlärare sökes

Växjö Ridklubb söker en ridlärare, lägst SRL 2 eller motsvarande. Vi ser gärna att du är utbildad hippolog. Tjänsten är på 100 procent, men deltid kan diskuteras vid önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god pedagogisk och social förmåga, goda ledaregenskaper och brinner för att undervisa alla åldrar på olika nivåer. Om du gillar utveckling och har ett eget driv vill vi att du söker till oss som befinner oss i en fas där mycket händer, och där du har stor möjlighet att vara med och påverka. Du är ansvarsfull och kan jobba självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Ett brinnande intresse för hästar och ridsport är självklart och du sätter hästen och eleven i fokus. Som person tror vi att du är social och har en stark drivkraft och vana av att ha många bollar i luften. Vårt mål är att vara en ridskola där alla har möjlighet att umgås med hästar och människor samt erbjuda rid- och hästkunskap på alla nivåer.

Om Växjö Ridklubb

Växjö Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Föreningen grundades 1882 och har idag ca 350 medlemmar och drygt 300 uppsittningar per vecka. Vår anläggning ligger sjönära i ett naturskyddsområde endast 4 km från centrum i universitetsstaden Växjö.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. Arbetstiden är schemalagd. Dag-, kvälls och helgarbete ingår med stalltjänst, ridning och lektioner. Viss administration ingår i tjänsten.

Ansökan med CV samt personligt brev skickas till: This is a mailto link. Sista ansökningsdag är 30/6 2021. Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om verksamheten kontakta:

• Sofia Sandberg 076-273 60 55, e-post This is a mailto link
  • Anita Moen 070-285 20 58, e-post This is a mailto link

Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdaterad: 05 MAJ 2021 13:54 Skribent: Webadm.

Vill du komma i kontakt med personalen eller styrelsen skicka e-post:

E-post: stallet@vaxjoridklub...