Hjälp vid lektion

Behöver du eller ditt barn hjälp i samband med lektion?

Då kan du skriva upp dig på en lista på Däckarklubbens (DK) anslagstavla i stallet. Vad som ska fyllas i på listan finns att läsa på anslagstavlan.

Om någon av oss från DK kan hjälpa till kommer vi skriva upp oss på listan bredvid ert namn och så kommer vi att kontakta er på ert mobilnummer. Är det ingen som skriver upp sig eller kontaktar er betyder det därmed att ingen av oss från DK kan närvara.

Det går även bra att skicka ett sms till Ylva Runesson - 076-184 22 02, om man inte har möjligheten att skriva upp sig i stallet.

Vi från DK gör självklart vår bästa för att kunna hjälpa till men att skriva upp sig på hjälplistan är på intet sätt en garanti för att ni ska kunna få hjälp av oss. Däckarklubben är en ungdomssektion som bedrivs helt ideellt och vi är tyvärr ofta upptagna med t.ex. skola. Skulle det vara så att ingen av oss kan närvara kan man ju dock alltid fråga någon i stallet!

Uppdaterad: 20 SEP 2018 22:24 Skribent: DK/Webadm.

Behöver du avboka din ridlektion eller boka igenridning? Skicka e-post till This is a mailto link

Vill du börja rida hos oss? Ring vår ridskolechef Sofia Sandberg på tel 076-273 60 55 eller maila på adress nedan.

Vill du komma i kontakt med personalen skicka e-post:

Araby Gård 1

E-post: stallet@vaxjoridklub...