Lediga jobb

Är du vår nya medarbetare?

Välkommen att söka till Växjö Ridklubb.

Växjö Ridklubb, VRK, är en av Smålands största klubbar. Vi ligger sjönära i naturskyddat område i utkanten av universitetsstaden Växjö.

På VRK står ridskolan i centrum. Stämningen i klubben är god och glad. Klubben har idag 23 egna hästar och ponnyer som håller en god kvalité. Här finns en stor utebana och två ridhus. Vi har ca 320 ridande per vecka.

Vi söker nu en ny arbetskamrat med erfarenhet och intresse av ridskoleverksamhet, främst för barn. Vi räknar med att du har social kompetens, hög arbetsmoral, är pålitlig och serviceminded.

Vi tror att du är en trygg och inspirerande ridlärare med brinnande intresse för barns utveckling.

Tjänsten är en timanställning, ca 6 t/v på lördagar, kan kombineras med stallarbete en fm i veckan om ca 5 t/v.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt avtal.

Skriv några rader om Dig själv, utbildningar och erfarenheter. Ange gärna referenser. Ansökan skickar du till: This is a mailto link

Vi ser fram emot din ansökan. Ansökningar och intervjuer kommer att hanteras löpande.

Sista ansökningsdag 2020-07-24.

Frågor:

Ridskolechef Anita Moen, 070-285 20 58

Ordförande Towe Lindqwister, 070-542 63 65.

www.vaxjoridklubb.se

Uppdaterad: 16 SEP 2019 17:24 Skribent: Webadm.