Gå till innehåll
Växjö Ridklubb
Växjö Ridklubb

Stiftelse skänker pengar till hinder

Tre kvinnor står på rad och håller i en jättestor check

Växjö ridklubb tilldelas 35 000 kronor till nya hinder och något till vår WE-bana från Sparbankstiftelsen Kronan.

Måndagen den 3 juni var vår ordförande Towe Lindqwister och ledamot Jessica Vidarsson från styrelsen nere på Swedbanks kontor. Styrelsen hade skickat in en ansökan till Sparbankstiftelsen Kronan, för att få pengar till nya hinder och något nytt till vår WE bana. Pengarna delades ut av Anna Storbjörk. Vi skickar ett stort tack för pengarna vi fick. Under kvällen fick vi även träffa många andra föreningar som fick pengar till många olika bra saker.

Publicerad: 2024-06-11

Senast uppdaterad: 2024-06-11

Författare: Nina Giacomelli

Sponsorer