Gå till innehåll
Växjö Ridklubb
Växjö Ridklubb

Mejla din ansökan till

sofia.sandberg@vaxjoridklubb.se

Lediga jobb

Här finns information om lediga tjänster hos Växjö Ridklubb. Vårt mål är att vara en ridskola där alla har möjlighet att umgås med hästar och människor samt erbjuda rid- och hästkunskap på alla nivåer.

 

Timanställd stallpersonal

Timanställd stallpersonal sökes till vårt team. Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra som timanställd stallpersonal vardagsmorgnar och som har erfarenhet av hästar. Arbetsuppgifterna inkluderar mockning, fodring och utsläpp. Du är ansvarsfull och kan jobba självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Läs mer i annonsen. Pdf, 56.9 kB.

Utbildad ridlärare

Vi söker nu en utbildad ridlärare som vill bli en del av vårt team, lägst SRL 1 eller motsvarande. Vi ser gärna även att du är utbildad hippolog. Vi söker dig som har en god pedagogisk och social förmåga, goda ledaregenskaper och brinner för att undervisa alla åldrar på olika nivåer. Du är ansvarsfull och kan jobba självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Ett brinnande intresse för hästar och ridsport är självklart och du sätter hästen och eleven i fokus. Som person tror vi att du är social och har en stark drivkraft.

Läs mer i annonsen. Pdf, 57.5 kB.

Publicerad: 2023-09-09

Senast uppdaterad: 2023-09-09

Författare: Rebecca Mattson

Sponsorer