Gå till innehåll
Växjö Ridklubb
Växjö Ridklubb

Ridskolans Dag

Välkomna på Ridskolans Dag 1 juli, kl. 13-16

Som en extra avslutning på terminen bjuder vi in både nuvarande, föredetta och förhoppningsvis blivande elever till en Ridskolans Dag. Vi kommer bland annat ha lektioner i paddocken, det kommer finnas möjlighet att åka häst och vagn, hoppa käpphästhoppning, träffa styrelsen och ungdomssektionen - och en massa annat kul!

Vi välkomnar alltså både er som redan rider hos oss, men även er som kanske funderat på att börja rida men ännu inte tagit steget. På plats kommer det finnas information om verksamheten och möjlighet att skriva upp sig på kö-lista.

Det kommer även finnas fika att köpa.

Välkomna!

Publicerad: 2023-06-12

Senast uppdaterad: 2023-06-27

Författare: Evelina Hagehed

Sponsorer